Nyheter

Ebozz Brodyr - din brodyrbutik på nätet!

         


Blev en sen SEMESTER i år - börjar igen den 2 sept. Har jobb som jag börjat på som ev blir färdiga innan. Beror på vad jag gör på semestern. Regn och trist så kanske jag jobbar. Men måste vara helt ledig när jag kan för hälsans skull. Har ni frågor så maila så svarar jag när jag kan. 


GDPR - Jag sparar enbart fakturauppgifter i mitt VISMA-bokföringsprogram (namn, adress, telefonnummer och organisationsnummer och mailadress) samt fakturakopior i min bokföringspärm. I min orderbok står enbart namn och telefonnummer.  Jag har också er som mailat era mailadresser. Jag lämnar inte vidare några uppgifter alls till någon. Om ni vill veta mer så hör av er.. Alla besök efter telefon- och/eller mailkontakt. Då det är problem med nät- och telefonförbindelser här (innefattar telia, tele 2 och 3) så om jag inte hör av mig så försök igen. Ibland försvinner mina svar också nån stans i cyberrymden så skicka ett sms också för säkerhets skull. Jag har inte kvar den fasta telefonen utan enbart mobilnummer nuförtiden 0707543420. 


 

 Kan också tala om att jag inte säljer några brodyrkort av hundarna - de jag själv gjort äger kunderna och de andra äger Embird rättigheterna till så man får inte sälja vidare. Men för att vara hygglig mot alla er som sitter hemma med era maskiner och vill brodera hundar så kan ni köpa dem på embird.com. Skriver detta då jag får telefonsamtal och mail så ofta ang det så då sparar vi tid både ni och jag.

Efterlyser också silhuetteckningar eller andra teckningar som ni har rättigheterna till (som det går att sätta stygn efter utan för många klippstygn=delar som inte sitter ihop med andra motivdelar) - ett exempel är chihuahuan på hundsidan. Dessa motiv blir billigare och är snabbare att göra än ett helfyllt motiv. Kan bli väldigt fina i rätt färger på rätt sak. Man kan också göra dem som applikationer=med tyg i annan färg i mitten. Har ni andra tankegångar kring brodyrer så hör av er. Alltid kul att drifta idéer. Ha det gott så länge.

Dessa två fina killar har jag haft förmånen att ha haft under några år. Tyvärr dog de alldeles för tidigt i sjukdomar. Nu skall jag vänta några år innan jag skaffar någon ny hund igen. Bozz och Hozz är inte så lätta att ersätta då de var två otroligt fina och lojala vänner. RIP

Webmaster Elna Ljung                                 Hemsida: http://www.ebozzbrodyr.com  

                                                © Ebozz Brodyr/Elna Ljung